Uw zoekopdracht

Grafisch ontwerp: Gezien worden

Een goed grafisch ontwerp is het gezicht van een bedrijf. Mag onze grafisch vormgever voor u aan de slag, dan zal dit zeker een gezicht zijn waarmee uw ontwerp zich onderscheidt van anderen. Nu is het nog de kunst te laten zien wie u bent. Dan komt de vraag: Wat wilt u uitstralen en wie wilt u bereiken? Best lastig te beantwoorden, maar daar helpen wij bij. Wij vertalen uw wensen naar een grafisch ontwerp dat helemaal bij u past, verfrissend en vaak uit een onverwachte hoek. Daag onze grafisch vormgever uit!

Webdesign

Webdesign

Een bezoeker van een website bepaalt in een paar seconden of hij blijft of niet. Wel herkenbaar toch? Zaak dus om er voor te zorgen dat een bezoeker blijft en niet direct weg klikt. Het webdesign van een site speelt daarbij een essentiële rol en draagt bij aan meer online succes.

Webdesign

Brochure ontwerp

Brochure ontwerp

Een uitgebreide brochure laten maken met een complete presentatie van uw producten of diensten? JDI ontwerpt, denkt mee en laat desgewenst voor u drukken. Professioneel en met een helder doel voor ogen!

Brochure ontwerp

Flyer ontwerp

Flyer ontwerp

Een flyer moet in één oogopslag de aandacht trekken, zo niet, dan krijgt deze nog geen greintje aandacht van uw doelgroep. U kunt door ons uw flyer laten ontwerpen. Wij zorgen dan voor een pakkende uitstraling. Snel en betaalbaar!

Flyer ontwerp

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Overal zien we logo’s, in vele kleuren en vormen. Het is het gezicht van een organisatie en moet daarom bij het bedrijf passen, onderscheidend zijn, niet te ingewikkeld en een duidelijke boodschap overbrengen. Ga er maar aan staan zo’n logo ontwerp! Dat doen wij…met veel plezier!

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Hoe wilt u over komen op (potentiële) klanten? Met een professionele huisstijl heeft u hier zelf sterk invloed op. Het huisstijl ontwerp is een belangrijk onderdeel van een bedrijfspresentatie, het weerspiegelt de identiteit en visie van een organisatie. Zorg er voor dat u goed voor de dag komt, dat wekt vertrouwen bij uw doelgroep!

Huisstijl ontwerp

Internet marketing concept

Internet marketing concept

Hebt u dat ook altijd dat u denkt ‘hoe verzinnen ze het’ als er weer ergens zo’n grandioze actie opduikt? U kunt dat ook! Vertel ons uw doelstelling, belangrijkste boodschap en budget en wij bedenken een uniek internet marketing concept!

Internet marketing concept

Contact

JDI internet professionals
Kanaaldijk 92-a
6956 AX Spankeren

T: 0313 496741
F: 0313 420996

KVK: 091 87 545
BTW: NL819968936B01