Uw zoekopdracht

Een op maat gemaakt CMS systeem

Een site die leeft spreekt zowel bezoekers als zoekmachines aan. Want valt er niets te beleven, dan hebben ze er niets te zoeken. U kunt eenvoudig en overzichtelijk een eigen website bijhouden met het i-Content CMS systeem van JDI. Dit systeem voorziet in de meest actuele behoeftes en zorgt er voor dat uw website altijd up-to-date is.

Een op maat gemaakt CMS systeem

Wat is er nu makkelijker dan zelf een website eenvoudig te kunnen onderhouden, zodat er altijd de meeste recente informatie op staat en snel het laatste nieuws kan worden toegevoegd? Voor bezoekers erg belangrijk, want een site die op die manier ‘leeft’, spreekt veel meer mensen aan. Voor zoekmachines belangrijk omdat zij ook houden van verse informatie. JDI heeft voor het eenvoudig zelf beheren en onderhouden van een website het content management systeem (CMS systeem), i-Content, ontwikkeld. Dit CMS systeem wordt continue doorontwikkeld en voorziet altijd in de meest actuele behoeftes zoals de laatste technieken en meest optimale tools voor zoekmachine-optimalisatie.

Wat is het CMS systeem van JDI?

i-Content is een webbased CMS systeem, met elke computer met een internetverbinding kunt u er bij. Het is een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee u alle inhoud van de site zelf bij kunt houden en uitbreiden. Ons CMS systeem wordt op maat gemaakt en omvat alleen die functionaliteiten die u nodig heeft. Wel zo overzichtelijk!

Training en helpdesk

Na oplevering van een website trainen wij de content manager(s) zodat zij het beheer van de website zelf zo eenvoudig en optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Maar ook in onze uitgebreide handleiding zijn alle begrippen en functionaliteiten van het CMS systeem terug te vinden. Heeft u hulp nodig, dan kunt u op ons terugvallen. Gratis natuurlijk. Een telefoontje of mailtje is genoeg om u snel verder te helpen. Ook kunnen we online met u meekijken en u dus gemakkelijk verder helpen bij problemen of onduidelijkheden.

Meer weten over ons CMS systeem? We geven u graag een demonstratie. Als u een offerte wenst is dit uiteraard ook mogelijk. Maak een vrijblijvende en kosteloze adviesafspraak via 0313-496741.

Contact

JDI internet professionals
Kanaaldijk 92-a
6956 AX Spankeren

T: 0313 496741
F: 0313 420996

KVK: 091 87 545
BTW: NL819968936B01

Vult u alstublieft onderstaande tekst in ter controle