Uw zoekopdracht

Voor website ontwikkeling móet u gewoon bij JDI zijn

Waarom? De passie voor internetoplossingen zit ons in het bloed. Ons enthousiaste en leergierige team jonge honden volgt alle website ontwikkelingen op de voet en is er als de kippen bij om nieuwe technieken uit te proberen. Ons motto bij webontwikkeling: ‘Niets is onmogelijk’.

Website

Website

Bent u van plan een website te laten maken en op zoek naar een creatieve partner die meedenkt en samen met u werkt aan een website die in alle opzichten zorgt voor een succesvol resultaat? Zoek niet verder, dat is exact waar wij voor staan!

Website

Webshop

Webshop

Waarom is de ene webshop succesvoller dan de andere? Wij denken dat het hem vooral zit in het onderscheidend vermogen: Een aansprekend ontwerp, de manier van presenteren van de producten en de snelheid van de site. Een professionele webshop laten maken en vooraf weten wat werkt? JDI heeft de kennis in huis!

Webshop

Mobiele website

Mobiele website

Het gebruik van standaard websites op mobiele apparaten is vaak niet optimaal. Bij ons kunt u daarvoor speciaal een mobiele website laten maken, geoptimaliseerd voor het bekijken met een mobiele telefoon of tablet. Loop dus geen enkele bezoeker meer mis!

Mobiele website

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Van plan een nieuwsbrief te (laten) maken en via e-mail te verzenden? Goed idee! En helemaal niet zo moeilijk als u wellicht denkt. Wij hebben een systeem ontwikkeld dat enorm handig is bij het maken en versturen van een digitale nieuwsbrief. Verzenden waar en wanneer u maar wilt!

Nieuwsbrief

Webapplicaties

Webapplicaties

Processen binnen een organisatie vergemakkelijken en automatiseren, helemaal gericht op uw bedrijfsvoering. Klinkt goed hè? Dat is precies waarvoor een webapplicatie ontwikkeling bedoeld is: om het de interne organisatie gemakkelijker te maken. Van ontwerp tot ontwikkeling, zelfs in complexe databasesystemen. Wij denken graag mee en ontwikkelen uw webapplicatie altijd volledig op maat!

Webapplicaties

CRM systeem

CRM systeem

Bent u op zoek naar laagdrempelige CRM software dat er op is gericht alle gegevensstromen inzichtelijk te maken en te integreren in bestaande bedrijfsprocessen? Ons CRM biedt een oplossing. Alle gegevens van al uw relaties kunnen worden verzameld in één CRM systeem met optimaal gebruikersgemak.

CRM systeem

App ontwikkeling

App ontwikkeling

Een idee om een leuke gadget, game of andere app voor mobiele telefoon of tablet te laten maken? Daar zijn wij altijd voor in!

App ontwikkeling

Contact

JDI internet professionals
Kanaaldijk 92-a
6956 AX Spankeren

T: 0313 496741
F: 0313 420996

KVK: 091 87 545
BTW: NL819968936B01