Onderzoeken: gebruikte assessments niet goed genoeg

Onze relatie biedt analyses aan door middel van assessments en geeft hierbij inzicht in de kwaliteiten van mensen. Zij onderscheiden zich met betrouwbare en betaalbare tests, die prettig leesbaar en praktisch toepasbaar zijn, door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden.

De assessments die onze relatie gebruikte waren vaak hetzelfde. Dit vonden zij niet goed genoeg, want het draait tenslotte om de performance van haar partners en deze moet meer dan goed zijn. Samen hebben wij de stip aan de horizon geplaatst: een betere test maken, wat als tool gebruikt wordt door de klanten van onze relatie: de betere HRM-professionals.

Organiseren: in nauwe samenwerking stappen maken

In nauwe samenwerking met onze relatie en in kleine stappen hebben wij hun doorontwikkelde assessments gevangen in een webapplicatie. Hierbij hebben wij ons eerst geconcentreerd op de berekening van de persoonlijkheidseigenschappen. De stap daarna richtte zich op het flexibel maken van de vragenlijst en het inrichten van het instrument. Om tot slot te focussen op het online aanbieden van de test, het genereren van een rapportage en het inrichten van de webapplicatie, zodat deze door de HRM-professionals gebruikt kan worden.

Ontwikkelen: assessment webapplicatie

De stip aan de horizon is bereikt: assessments gevangen in een unieke webapplicatie, waarvan het overgrote merendeel van de kandidaten zich volledig herkend in de resultaten. Een webapplicatie speciaal voor HRM-professionals die hun performance willen verbeteren.

Gebruikte technieken: JDI Backoffice in Play framework, JDI boilerplate in VueJS, Webpack en Zabbix monitoring.

Optimaliseren: webapplicatie blijft performance verbeteren

Door te blijven onderzoeken naar welke mogelijkheden en kansen er nog meer liggen blijft onze relatie een assessment webapplicatie bieden die de performance van haar klanten blijft verbeteren. Gezamenlijk blijven wij finetunen en verbeteren om zo in de toekomst nog meer assessments te automatiseren en te implementeren.