Onderzoeken: gebruikte analyse niet goed genoeg

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft inzicht in de kwaliteiten van mensen. Zij onderscheiden zich met betrouwbare en betaalbare assessments, die prettig leesbaar en praktisch toepasbaar zijn, door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden.

De persoonlijkheidsanalyses die HRM Profielen gebruikte waren vaak hetzelfde. Dit vonden zij niet goed genoeg, want het draait tenslotte om de performance van hun partners en deze moet meer dan goed zijn. Samen hebben wij de stip aan de horizon geplaatst: een gecertificeerde discanalyse - een persoonlijkheidsanalyse – maken, wat als tool gebruikt wordt door de klanten van HRM Profielen: de echte HRM-professionals.

Organiseren: in nauwe samenwerking stappen maken

In nauwe samenwerking met HRM Profielen en in kleine stappen hebben wij hun unieke persoonlijkheidsanalyses gevangen in een webapplicatie. Hierbij hebben wij ons eerst geconcentreerd op de berekening van de persoonlijkheidseigenschappen en de calculatie daarvan. De stap daarna richtte zich op het inrichtbaar maken van de vragenlijst en het inrichten van de calculatie. Om tot slot te focussen op het online aanbieden van de vragenlijst, het genereren van een online rapportage en het inrichten van de webapplicatie, zodat deze door de HRM-professionals gebruikt kan worden.

Ontwikkelen: persoonlijkheidsanalyse webapplicatie

De stip aan de horizon is bereikt: een persoonlijkheidsanalyse gevangen in een unieke webapplicatie, waarvan 97% van de respondenten zich volledig herkend in de resultaten.
Een webapplicatie speciaal voor HRM-professionals die hun performance willen verbeteren.

Gebruikte technieken: JDI Backoffice in Play framework, JDI boilerplate in VueJS, Webpack en Zabbix monitoring.

Optimaliseren: webapplicatie blijft performance verbeteren

Door te blijven onderzoeken naar welke mogelijkheden en kansen er nog meer liggen blijft HRM Profielen een persoonlijkheidsanalyse webapplicatie bieden die de performance van haar klanten blijft verbeteren. Gezamenlijk blijven wij finetunen en verbeteren om zo in de toekomst meerdere assessments te automatiseren en te implementeren.