WTM-Pod druktemeter

Kort gezegd is de druktemeter, ook wel WTM-Pod (Wifi Traffic Monitor) genoemd, een middel om bezoekersstromen, verkeersstromen of straatactiviteit te meten. Eigenlijk alles wat je wilt meten, waar personen bij betrokken zijn. Het werkt als volgt:

  • Op basis van Radio Frequentie (RF) signalen registreert de druktemeter smart devices
  • De druktemeter registreert het aantal devices, het tijdstip, de duur van aanwezigheid en de afstand.
  • De geregistreerde gegevens worden binnen 24 uur permanent verwijderd.
  • De druktemeter registreert alle gegeven zonder hierbij persoonsgegevens te registreren, dus geheel AVG-Proof!
  • De druktemeter stuurt statistische gegevens door naar een app of website, zodat jij en jouw klanten weten waar zij aan toe zijn.
  • Op basis van de verzamelde gegevens is het mogelijk om heel accuraat voorspellingen te doen over bijvoorbeeld de bezoekersaantallen.
Optimale klantbeleving

Door stromen in beeld te brengen, zoals bezoekersstromen of verkeersstromen, is het mogelijk om de klantbeleving te optimaliseren. Zo kan bijvoorbeeld een bezoeker aan een winkelcentrum online zien of het druk is en op welk tijdstip hij/zij het beste het winkelcentrum kan bezoeken. Hierdoor wordt het voor de werknemers ook een stuk aangenamer om hun werk uit te voeren, win-win! En wat denk je van het meten van de verkeersstromen op drukke wegen? Door de drukte op een weg inzichtelijke te maken, weet je waar de knelpunten zitten en kan je hier verbeteringen in aan brengen.

App of website

De druktemeter registreert alle statistische gegevens, echter is dit nog ruwe data. Om deze gegevens inzichtelijk te krijgen wordt de data overgezet naar een speciaal voor onze klanten ingerichte backoffice. Dit zodat je altijd realtime over de juiste informatie beschikt en hierop direct kan sturen. In de backoffice wordt de ruwe data omzet naar gestructureerde en bruikbare informatie. Deze informatie is direct inzichtelijk in een gekoppelde app of een daaraan gekoppelde website. Ook is het mogelijk om de druktemeter direct te koppelen aan een outdoor ledscherm, zodat je direct kan communiceren met de aanwezigen. Via een gekoppelde app zijn alle statistische gegevens die verzameld zijn beschikbaar en zijn de historische statistische gegevens ook direct inzichtelijk. Is alleen de website gekoppeld, dan zie je de realtime statistische gegevens van dat moment. Welk middel het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen. Wij adviseren jou hier graag in.

Druktemeter actief in gebruik

Diverse organisaties maken momenteel gebruik van onze druktemeter en optimaliseren hierdoor hun processen en klantbeleving. Zo meet een afvalverwerkingsbedrijf het bezoek aan haar milieustraat met als doel de bezoekersstromen beter te reguleren en haar medewerkers een veiligere werkplek te bieden. De druktemeter is zo ook in gebruik bij diverse winkelcentra. Hierdoor weten inwoners vooraf en op welk tijdstip zij rustig boodschappen kunnen doen en de minste kans hebben op een besmetting van het Coronavirus. Wij vertellen jou graag meer over andere cases waarin de druktemeter onze relaties realtime van de juiste informatie voorziet!

Jarno Eggink

Wil jij de druktemeter in gaan zetten?

Neem dan contact met mij op en dan ga ik voor jou aan de slag!


iconJarno Eggink icon0313 - 49 67 41 Of laat je gegevens achter