Nog nooit ging vernieuwing zo snel als in deze tijd. En schrik niet; de acceleratie neemt alleen maar verder toe. Als ondernemer wordt er van jou verwacht met de dag van gisteren, vandaag, morgen en over 5 jaar bezig te zijn. Maar wat als vandaag innovatief is, morgen alweer heimelijk achterhaald is? Een route naar renderende digitale innovatie is wat jij hiervoor nodig hebt. Alleen dan ben jij in staat sneller en betere meetbare beslissingen te nemen.

En wat levert dit dan op?
  • Toename in klanttevredenheid door sneller te kunnen reageren: betere service.
  • Afname van fouten en interruptie van jouw bedrijfskritische processen, minder tijdsverlies.
  • Elimineren van verspilling, kwaliteit wordt verbeterd, doorlooptijd verkort en kosten gereduceerd.
  • Stijging van jouw productiecapaciteit, meer omzet én meer marge.
  • Mogelijkheid tot het creëren van nieuwe diensten en nieuwe producten.
  • Inzage in realtime data, KPI's, om de volgende verbeterstap te maken en de voorsprong behouden.


Terug naar jou als ondernemer, want waar begin je dan? Een heel begrijpelijke vraag, ook wanneer je bedenkt dat er weinig ruimte is voor innovatie zonder een gezonde businesscase. Het moet slagen!

Techniek is hierbij een dienende rol en nooit leidend en sturend! Het gaat altijd om het einddoel: het verder helpen van jouw organisatie en jouw eindklanten in het bijzonder. En ja, om dit te bereiken heb je tegenwoordig wel techniek nodig.

Succesvol?

Het succes van een organisatie wordt bepaald door mensen, medewerkers, klanten, eindklanten, partners en leveranciers. De innovatie - de techniek - moet deze mensen in verschillende rollen ondersteunen en verbinden, intern en extern. Internettechnologie verbetert deze interactie door het bijvoorbeeld overal en realtime beschikbaar hebben van belangrijke gegevens, om zo met deze beschikbare gegevens het proces proactief te ondersteunen. Maar ook in het koppelen van verschillende organisaties en systemen om handmatige schakels te elimineren.

En nu?

Maar waar begin ik? In mijn organisatie? Kop en staart, kip en het ei? En dat gaat natuurlijk direct veel geld kosten? Nee hoor, helemaal niet! In één dag richten wij een helder stappenplan in, samen met jou. Want?

  • Je hebt de wens een proces te digitaliseren of te automatiseren
  • Je hebt geen idee hoe dit aan te pakken
  • Je denkt dat het te ingewikkeld is om tot uitvoer te brengen
  • Je laat jouw goede ideeën bijna varen. Wat een gemiste kans zou dat zijn!


Ga ervoor en pak je kans! Een strategische innovatiesessie gaat jou verder helpen om jouw ideeën om te zetten tot concrete waarde voor jouw organisatie, in één dag!

Wil je eerst wat voorbeelden zien? Bekijk dan onze unieke cases.

Wij dagen jou uit om deze kans te pakken!

Ga jij deze uitdaging aan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. En natuurlijk mag je zelf ook contact opnemen met ons.