Wij zien kansen...

In deze blog vertel ik je over de kansen die wij zien en waar wij in 2019 mee aan de slag gaan. Zo gaan wij ons dit jaar meer richten op IoT, oftewel Internet of Things. Hier zijn wij het afgelopen jaar al mee gestart tijdens onze hackathon, waar wij ervoor hebben gezorgd dat een robot onze koffie volledig geautomatiseerd zette en bezorgd werd door een MiR-robot.

Verschillende kansen met IoT

Onze webapplicaties zijn slim, gebruiksvriendelijk en verbeteren de performance van onze klanten en hun eindklanten. Een mooie aanvulling hierop is Internet of Things (IoT). IoT houdt eigenlijk in dat fysieke objecten en de virtuele wereld samen komen en samen praten, waardoor verschillende nieuwe kansen ontstaan. Denk hierbij aan de robot die voor ons koffie zet en het komt brengen op elke willekeurige plek in ons kantoor. Of het met één druk op de knop jouw vuilcontainer op afroep laten legen. Bedenk het en het kan via IoT. Wat wij doen met IoT? Wij koppelen onze webapplicaties aan apparaten en laten deze met elkaar laten praten door ze met elkaar te verbinden. Dit uiteraard ongeacht plaats, type, merk of leverancier. In 2019 ga je hier zeker meer over horen van ons!

Dit is jouw kans!

Soms komt het voor dat je een fantastisch idee hebt om iets te automatiseren of te digitaliseren. Alleen weet je niet hoe je dit tot uitvoer brengt en voordat je het weet is het een gemiste kans. Zonde! Kansen moet je oppakken als je ze ziet en daar helpen wij jou graag bij. 5,4,3,2,1…GO! Wij bieden jou namelijk een hackathon aan. Een dag waar een van onze team’s samen met jou aan de slag gaat om jouw unieke idee binnen een dag uit te werken tot een innovatieve en creatieve oplossing.

Kansen ontstaan door samenwerking

Mooie kansen voor het nieuwe jaar, maar deze kansen groeien alleen uit tot een succes door samen te werken. Samen ben je tenslotte sterker. Een goed voorbeeld van samenwerking is de samenwerking tussen mens en dier, waar Stichting Hulphond zich hard voor maakt. Voor ons de reden om vriend te worden van Stichting Hulphond. Daarnaast natuurlijk ook omdat wij zelf een hulphond hebben rondlopen bij JDI: Flexie een blonde labrador. Een vriendschap is een langdurige relatie net zoals wij met onze klanten een langdurige relatie aangaan. Onze vriendschap met Stichting Hulphond zien wij dan ook als een langdurige relatie. Binnenkort lees je hier meer over op onze website.