Digitalisering is groei

De Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) wordt enthousiast van innoverende ondernemers in het MKB. Digitalisering is namelijk één van de belangrijkste factoren voor de groei van de Nederlandse industrie. Het RVO ondersteunt het MKB dan ook graag door het verstrekken van subsidies en financieringen, maar ook door kennisdeling en jou kennis te laten maken met belangrijke netwerken. Zo is een belangrijk netwerk hierin Smart Industry: een coalitie van verschillende partijen die ervoor zorgt dat de Nederlandse industrie voldoende profiteert van de kansen die er liggen in de wereld van digitalisatie. Meer hierover lees je trouwens op onze pagina Smart Industry

Aanvragen subsidie hoop gedoe?

De slimme webapplicatie die jij in gedachten hebt komt, nu je weet dat er wellicht een subsidie mogelijk is, steeds dichterbij! Maar wat een gedoe zeg om die subsidie aan te vragen, daar gaat vast een hoop tijd in zitten. Maar laat je ook hierdoor niet tegenhouden. Wij helpen je hier graag bij. Om je alvast een beetje op weg te helpen verwijzen je graag naar de website van de RVO waar je leest welke subsidiemogelijkheden er allemaal zijn. Natuurlijk begrijpen wij dat dit veel informatie is en het wellicht ook niet duidelijk genoeg is voor welke subsidie je dan in aanmerking komt. Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen je hier verder mee!

Welke subsidie past bij mij?

Natuurlijk begrijpen wij dat dit veel informatie is en het wellicht ook niet duidelijk genoeg is voor welke subsidie je dan in aanmerking komt. Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen je hier graag verder mee!