8 tools die jou verder gaan helpen

Met onze kennis en ervaring mag je van ons verwachten dat wij jou hierbij, naast onze maatwerk webapplicaties, de juiste concrete tools aanbieden. Hieronder hebben wij er acht voor jou op een rij gezet!

  • Slack: voor korte onderlinge berichten, uitwisselen van bestanden en calls met meerdere personen tegelijk. Het inrichten van aparte kanalen is hierbij mogelijk, bijvoorbeeld per team, waardoor je met één druk op de knop de juiste personen te pakken hebt.
  • Google Hangouts / Google Meet: om remote met externe relaties video te bellen en schermen te delen tijdens een presentatie.
  • Miro: deel je schema's online en laat mensen realtime meekijken naar het schema en voer direct en tegelijkertijd wijzigingen door.
  • GoogleDocs: deel belangrijke documenten met elkaar, handig voor als je interne netwerk buiten jouw kantoor niet beschikbaar is.
  • Google agenda: houd je agenda scherper dan ooit up to date en in de gaten. Zo weet iedereen wanneer ze je wel en niet kunnen storen en is het duidelijk waar iedereen mee bezig is.
  • Toggl.com: biedt uitkomst als je een gedeelde planning hebt. Overzichtelijk deel je de planning met iedereen en hou je de planning up to date. Het heen en weer mailen van Excel Spreadsheets zijn hiermee direct verleden tijd.
  • Yammer: handig voor het delen van nieuws binnen de organisatie, voor als jouw bedrijf niet beschikt over een Intranet.
  • Voys: de oplossing voor als jouw telefooninrichting niet remote beschikbaar is. De heren en dames van Voys tillen jouw oude telefooncentrale zo naar de Cloud, waardoor iedereen bereikbaar is, ook thuis!
Strenge maatregelen leiden tot creativiteit

Naast de handige tools merken wij dat men creatiever wordt en zelf unieke oplossingen bedenkt om processen te digitaliseren en te automatiseren. Dit is winst! Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Wij denken graag met jou mee en staan klaar om jou te helpen bij een juiste inrichting hiervan!

Blijf gezond, let op elkaar en blijf vooral ondernemen, want ook deze unieke situatie biedt kansen!

Jarno Eggink

Heb jij een unieke oplossing?

Als digital entrepreneur in hart en nieren, kom ik dan graag in contact met jou.


iconJarno Eggink icon0313 - 49 67 41 Laat hier je gegevens achter