Automechanika: Jifeline Remote Diagnostics

Tijdens de Automechanika in Frankfurt toont Jifeline de demo van de Partner Pricing Module in haar Remote Diagnostics webapplicatie, welke in samenwerking met JDI nog gebruiksvriendelijker is gemaakt. Dat deze webapplicatie innovatief en uniek in haar soort is blijkt wel uit de Innovation Award 2018, die Jifeline tijdens deze beurs heeft gewonnen!

De verkregen feedback tijdens deze beurs en die van de eerste gebruikers vormen belangrijke input om de module verder door te ontwikkelen en te voorzien van de door de gebruikers gewenste functionaliteiten. Lees meer over de case van Jifeline.

Potato Europe: e-commerce & decision support system

HZPC is een innovatieve wereldspeler in aardappelverdeling, pootgoed handel en productconcept ontwikkeling. Tijdens de beurs Potato Europe 2018 tonen zij de demo van hun e-commerce & decision support system. Een webapplicatie welke wij samen met HZPC ontwikkelen en die de klanten van HZPC ondersteunt bij de aankoop van een aardappelras. Zo geeft de applicatie aan de hand van talloze kenmerken aan welk aardappelras het beste past bij de wensen van de klant. Ook berekend de webapplicatie hoeveel aardappels er nodig zijn voor het aantal hectare dat in bezit is. Een unieke webapplicatie, welke nog volop in ontwikkeling is. De feedback en ervaringen van gebruikers worden dan ook zeker meegenomen tijdens de verdere doorontwikkeling van de webapplicatie.