WEM-platform

Onze ervaring leert dat de markt behoefte heeft aan een snelle oplevering van een eerste versie – een proof of concept – van een webapplicatie. Of nog beter een pilot waar direct mee gewerkt kan worden, waardoor het mogelijk is om met de verzamelde data de businesscase te valideren. Zodat op basis van de gevalideerde businesscase het project een vliegende start krijgt. En het allerbelangrijkste; alle gebruikerservaringen worden direct vertaald in de webapplicatie. Sneller en efficiënter, mogelijk gemaakt door het WEM-platform, onder andere doordat dit platform werkt zonder code te hoeven schrijven. En waarbij er in nauwe samenwerking met de klant de businesscase wordt gemodelleerd. Dit gebaseerd op de eerste ervaringen.

Meerdere aanbieders

Naast WEM zijn er ook nog andere aanbieders op deze markt te vinden, zoals bijvoorbeeld: Mendix of Betty Blocks. Wij hebben ervoor gekozen om het voor ons onbekende pad van WEM te bewandelen en te ontdekken of wij en onze klanten met deze technologie een stap vooruit kunnen zetten.

Stap verder

De eerste stappen in het bewandelen van een onbekend pad zijn gezet. Kennis en ervaringen zijn opgedaan. Hiermee gaan wij via het WEM-platform verder met het doorontwikkelen van een interne webapplicatie. Dit met als uiteindelijk doel om jouw snel een ‘proof of concept’ aan te kunnen bieden van jouw businesscase!

Proof of concept voor jouw businesscase

Ben je benieuwd of jouw businesscase in aanmerking komt voor een ‘proof of concept’ via het WEM-platform? Of wil je meer weten over WEM? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!