Wij zien kansen...

JDI ontdekt


Wij zien kansen... en vertalen deze door naar duurzame web applicaties voor jouw business. Als het anders dan standaard moet zijn, zijn wij op ons best en gaan wij samen met jou op ontdekking.

JDI Ontdekt

In welke fase we ook zitten, het begint altijd met ontdekken. Ontdekken vanuit het perspectief van de eindgebruiker zit in ons DNA. Onze ervaring is dat door het samenbrengen van verschillende werelden nieuwe kansen ontstaan. Of dit nu gaat om een kans die we zien op basis van een mooi product dat we kunnen vertalen naar informatie of simpelweg door het meetbaar verhogen van conversie vanuit een betere inrichting.

JDI Onderzoekt

Vaak krijgen wij vragen waarvan we denken dat we het kunnen, maar voor we daar gezamenlijk volmondig ja op zeggen zorgen we voor een gedegen verkenning van de business case.

Na deze verkenning plaatsen we een gezamenlijke stip aan de horizon waar we ons aan committeren bij het bepalen van de route.

JDI Organiseert

Agile, duidelijkheid en resultaatgericht. Dat staat centraal in de manier waarop wij werken en de manier waarop we onze interne processen hebben ingericht. Met sprints van 2 tot maximaal 3 weken. Dit zorgt ervoor dat ook bij projecten met een lange doorlooptijd tussentijdse resultaten geboekt zullen worden.

Altijd gebaseerd op van te voren vastgestelde KPI’s zodat het proces in iedere fase meetbaar en stuurbaar is.

JDI Ontwikkelt

Wij ontwikkelen niet om te ontwikkelen, wij ontwikkelen oplossingen. Om het verschil te maken bij onze klanten reikt de know how van onze teamleden verder dan alleen de benodigde technische bagage. Het is juist de kunst deze bagage exact te vertalen naar de specifieke uitdagingen en drivers van de business case van onze klanten. Want daarmee ontstaan unieke marktproposities en kunnen onze klanten tot grote hoogtes stijgen.

Dit is het niveau waarop wij ons graag committeren aan onze klanten!

JDI Optimaliseert

Dit gaat verder dan het beheren en updaten van applicaties. Wij zijn zowel reactief als proactief op zoek naar nieuwe kansen en toepassingen waarmee we de processen van onze klanten meetbaar verder kunnen optimaliseren en verbeteren.

JDI Ontwikkelt


Peer

Bemet

Solvay

Circulus berkel

NVvPO

Binck bank

Van Frankenhuyzen

Lees meer

Blijkaartje

Applicatie

Applicaties

automatisering van bedrijfs- en productieprocessen

E-Commerce

E-commerce

van verkoop tot fulfilment

Websites

Website

als portal voor jouw business

MKB Innovatie Top 100 2016 JDI is genomineerd en behoort tot de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Daar zijn we trots op!

Dream. Explore. Discover.


JDI zoekt ontdekkers

JDI Ontmoet

Wil je samen met ons kansen voor jouw business ontdekken? Bij ons werken? Of gewoon JDI beter leren kennen?
0313 - 49 67 41 Kanaaldijk 92
6956 AX  Spankeren
info@jdi.nl
X