Groeien is vernieuwen

Eigenlijk weet je wel beter. Je weet dat er straks geen updates meer gedaan kunnen worden op jouw software, waardoor je achter de feiten aan gaat lopen. En je beseft dat er hierdoor steeds grotere beveiligingsrisico’s ontstaan en ben je dan trouwens nog wel AVG-proof? Oh ja, de huidige computers zijn ook bijna toe aan vervanging.

Don't worry, be happy!

Natuurlijk is er een oplossing voor jouw oude vertrouwde software!
Jouw oude software bouwen wij namelijk heel slim na naar nieuwe software, dus in een nieuw jasje met alle voordelen van dien:

  • Door het nabouwen van jouw oude software word je bedrijfsvoering niet verstoord
  • Medewerkers blijven werken met hetzelfde systeem, maar dan in een nieuw jasje. Zij hoeven niet opnieuw opgeleid te worden!
  • Omdat de software niet opnieuw bedacht en ontworpen hoeft te worden, bespaar je een hoop geld. Het is een kostenbesparende oplossing.
  • De oude software wordt vernieuwd en wordt zo ingericht dat je er weer op kan doorontwikkelen. Hierdoor blijft de software vernieuwend en passend bij jouw organisatie.
  • Updates zijn weer mogelijk, waardoor beveiligingsrisico’s beheersbaar zijn.
  • De software wordt beter en sneller in het gebruik en is daardoor gebruiksvriendelijker.
  • Jouw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd door het slim nabouwen van jouw software.
  • Geen verlies van kennis en er is geen uitleg of training nodig om de software eigen te maken.
  • De data binnen de huidige software gaat niet verloren, maar wordt gemigreerd naar de nieuwe versie en dit allemaal in de Cloud.
Kosteloos een inkijkje

Hoe gaat het dan in zijn werk het nabouwen van jouw oude software tot nieuwe software? Wij kunnen hier vertellen dat wij dat in korte sprints doen, zodat je binnen de tijdslijnen en je budget blijft. Maar dit is waarschijnlijk het bekende verhaal, wat je bij elk bedrijf hoort. Belangrijker is de gezamenlijke klik die wij hebben, om zo samen jouw vertrouwde software van A tot Z in beeld te brengen. En voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan, krijg je eerst kosteloos een inkijk in hoe jouw oude software in een nieuw jasje eruit komt te zien.

Jarno Eggink

Klaar voor vernieuwing?

Dan kom ik graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken.


iconJarno Eggink icon0313 - 49 67 41 Laat je gegevens achter