Gebruiksvriendelijke webapplicatie laten maken

Jij wilt jouw bedrijfsproces(sen) efficiënter, eenvoudiger en of overzichtelijker inrichten. Een gebruiksvriendelijke en op maat ingerichte webapplicatie laten maken, zorgt ervoor dat de processen in jouw organisatie geoptimaliseerd en geautomatiseerd worden. Hierdoor houd jij tijd over om aan jouw business te werken!

Webapplicatie laten maken: wat jij kan verwachten
 1. Nauwkeurige analyse
  Nauwkeurig analyseren wij gezamenlijk jouw bedrijfsproces(sen) om te ontdekken waar jij de winst gaat behalen met dé software die exact bij jou past en niet andersom! Onze kracht hierin is dat wij verder kijken dan de gebaande paden. Hierdoor krijg jij gegarandeerd een webapplicatie geleverd van hoge kwaliteit en bovenal een webapplicatie die jouw performance en die van jouw eindklant verbetert

 2. Prototype
  Omdat beeld nou eenmaal meer zegt dan 1.000 woorden, wordt jouw oplossing gevisualiseerd via een klikbaar prototype. Hiermee kan je de eerste feedback ophalen bij jouw potentiële gebruikers en of andere stakeholders.

 3. Sturen op voortschrijdend inzicht
  Jouw webapplicatie wordt vervolgens in sprints van twee weken ontwikkeld door ervaren ontwikkelaars. Na elke sprint volgt er een oplevering van jouw webapplicatie, inclusief een demonstratie. Met de opgehaalde feedback van jouw gebruikers en nieuwe inzichten, is het mogelijk om direct bij te sturen.

 4. Eigen contactpersoon
  Tijdens dit traject sta je in nauw contact met je eigen persoonlijke product owner, je hebt dus altijd een vast aanspreekpunt!

 5. Stap voor op de concurrent
  Door een webapplicatie te laten maken, bereik jij jouw doel: een webapplicatie om jouw bedrijfsproces te optimaliseren. Hiermee houdt het voor ons nog niet op, hier begint het pas! Voor ons gaat het namelijk verder dan alleen het updaten en beheren van jouw maatwerk software. Gezamenlijk blijven wij periodiek onderzoeken welke mogelijkheden en kansen er te benutten zijn. Hierdoor blijf je altijd minimaal een stap voor op jouw concurrent!
Cases van jouw voorgangers

Wil jij een webapplicatie laten maken en ben je benieuwd naar onze ervaring? Bekijk dan nu onze cases. Wil je meer informatie of wil je direct aan de slag? Neem dan contact met ons op via 0313- 49 67 41 of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Contactformulier