Met elkaar praten

Een heel nieuwe allesomvattende webapplicatie ontwikkelen, is nou ook weer niet de bedoeling. Gebruikers zijn tenslotte bekend met de huidige systemen en processen die op deze webapplicaties zijn aangesloten. En één webapplicatie die alles moet gaan overnemen klinkt ook niet heel geloofwaardig.
Wel is het van belang dat jouw webapplicaties met elkaar gaan praten, oftewel informatie met elkaar gaan delen. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter en betrouwbaarder te werken. Gebruikers behouden hun vertrouwde applicaties, maar worden wel veel beter ondersteunt in hun dagelijkse taken. Efficiënt voor jouw bedrijfsvoering maar ook voor jouw samenwerkingspartners.

Api praat met tolk

Moderne webapplicaties bieden een API (Application programming interface) aan. Via een API is het mogelijk om webapplicaties met elkaar te laten praten. De ervaring leert echter dat webapplicaties vaak wel een andere taal spreken, een tolk biedt dan een uitkomst. Deze tolk vind je terug in onze webapplicaties, zij zijn een spin in het web die de afzonderlijke webapplicaties met elkaar verbinden. Daarnaast verschaffen zij inzicht in welke informatie tussen de verschillen webapplicaties wordt gedeeld wat onmisbaar is in dit proces.

Volop ervaring

Om uiteenlopende webapplicaties goed te kunnen koppelen heb je ervaring nodig. Ervaring die volop aanwezig is bij JDI smart web applications. Zo maken wij koppelingen op basis van verschillende technieken zoals: SOAP en Rest APi’s en XML. En een kleine greep van de applicaties waarmee wij dan koppelen delen wij graag met jou:

Accounting
Exact, Afas, Snelstart, Twinfield, Accountview

eCommerce
Magento, Mijnwebwinkel.nl, Woocommerce, OCI

ERP
Bemet Plan de Campagne, MKG, Aris, Vantage, OCI, Renflex, DGE

Content
IceCat, OneTrail, Akeneo, Desk, PimCore, EasyBase, Transferro

Printing
Enfocus Switch

Overig
BAG, OBI4WAN, EDU-iX, ARIS en ESRI

Jelle Smit

Wil jij meer efficiëntie?

Dan kom ik graag met jou in contact. Als product owner help ik jou de juiste bruggen te bouwen tussen jouw webapplicaties.


iconJelle Smit icon0313 - 49 67 41 Laat je gegevens achter