Het beste medium

Mobiele apps zijn beschikbaar op smartphones, smartwatches, tablets of andere mobiele apparaten. Hierdoor is jouw doelgroep altijd dichtbij, aangezien je letterlijk in de binnenzak zit van jouw klant. Een mobiele app is veruit het beste medium voor het maximaal stroomlijnen van processen. Een app biedt direct een actueel inzicht in jouw proces(sen) en door de notificaties is jouw (eind) klant als eerste op de hoogte van de nog uit te voeren acties of het laatste nieuws en zijn reminders direct in beeld.

De wereld is jouw werkplek

Overal ter wereld is jouw mobiele app inzetbaar, zowel online als offline. JDI smart web applications ontwikkelt voor jou een mobiele app waarmee je overal ter wereld verbonden bent met jouw doelgroep. Met de door ons ontwikkelde en aangekoppelde backoffice houd je alles nauwlettend in de gaten en stuur je direct bij waar nodig. Alles zonder eilandjes, doordat de app netjes aangesloten wordt aan reeds bestaande systemen en platformen.

Onze zakelijke mobiele apps op maat zijn zeer geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. En hebben altijd als doel om processen te vereenvoudigen en te versnellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het altijd en overal inzichtelijk hebben van de werkzaamheden van die dag, zelfs wanneer deze op het laatste moment nog veranderen. Of notities en complete formulieren die eenvoudig op een smartphone of tablet worden ingevuld, waarbij de registraties nog levendiger worden door het gebruik van de camera. Of wat dacht je van het optimaliseren van de planning door het toevoegen van geografische informatie. En dankzij de GPS in je telefoon bepalen we de snelste route naar het volgende adres, ook als er files of wegafsluitingen zijn. Je uren en kilometers registreren we natuurlijk automatisch. En dit is nog maar een zeer kleine opsomming van de talloze mogelijkheden die er zijn om jouw mobiele app in te richten naar jouw wensen en die van jouw (eind) klant. Wij adviseren jou hier graag over.

Jarno Eggink

Wil jij een mobiele app op maat?

Ik geef jou graag een innovatief en strategisch advies, wat verder gaat dan alleen jouw vraag. Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met jou op om de details te bespreken.


iconJarno Eggink icon0313 -49 67 41 Laat je gegevens achter