‘We are too busy working on our own grass to notice if yours is greener.’

Een understatement! Natuurlijk wisten wij dat onze online presentatie al een tijdje wat minder strookte met de realiteit. Na een periode van buiten naar binnen kijken is het dan zover: je kijkt nu naar onze gloednieuwe website.

Take your own advice!

Exact, daar ligt een uitdaging. En laten uitdagingen nu net de reden zijn waar wij iedere ochtend voor uit ons bed komen. Onze website moest écht beter, moderner, duidelijker, overzichtelijker en communiceren welke belofte wij jou bieden en aan welke prachtige cases wij mogen werken. Dit om jou als bezoeker te inspireren om ook met jouw uitdaging aan de slag te gaan!

Want uitdagingen daar draait het bij ons allemaal om, processen digitaal, online slimmer in richten en automatiseren. Wij maken slim ingerichte webapplicaties die voor jou en jouw klant het verschil maken. Of wij nou meebouwen aan jouw startup of jouw corporate venture, de belofte is jou een blijvende voorsprong op de concurrentie te geven. Dit is exact waar wij voor staan!

Tijdens het ontwerpen van onze site zijn wij uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. Natuurlijk kijk je dan ook even hoe de concurrentie het doet. Je ontdekt vanzelf bruikbare elementen, maar ook waar ons merk en value proposition afwijkt van de concurrentie. Dit leverde direct inzicht op over onze positionering, wie zijn we en waar staan we voor? Daarbij is het goed jezelf de vraag te stellen: waarom kiest men voor ons, waarom passen wij beter dan de concurrentie? En laat dit nu net ook de vragen zijn die wij aan jou gaan stellen, wanneer wij met jouw uitdaging aan de slag gaan. Take your own advice dus!

Groen gras?

Groen gras is natuurlijk mooi! Nog mooier is het om het gras groen te houden. Dit verdient constante aandacht, vooruitdenken, innoveren, proberen, falen en volhouden tot succes. Keer op keer. Deze website is weer een milestone in het proces naar onze stip aan de horizon. Een stip die wij met het hele team hebben geplaatst en waarbij deze website helpt om de stip in het vizier te houden. Want deze stip is onze belofte aan jou. En wanneer jij op deze belofte doorklikt hebben wij gezamenlijk succes!

Nu onze nieuwe website online staat zijn wij dan ook reuze benieuwd naar jullie mening en reacties. Dus kom maar op, wat vind je ervan? Wij willen weten hoe effectief hij is, waar het nog beter kan. In de aankomende periode zullen wij testen, meten, analyseren, doorontwikkelen en nieuwe versies live brengen.

Like? Deel en wie weet zet je iemand uit jouw netwerk op het goede spoor! Zelf getriggerd? Laat het ons weten!

Getriggerd door deze blog?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om van jouw uitdaging die van ons te maken!