Dreamhuis App
Alle woningen in Nederland te koop in Dreamhuis app

De startup Dreamhuis heeft zichzelf als doel gesteld de aanbodgedreven woningmarkt disruptief te veranderen naar een vraaggedreven markt. Volgens Dreamhuis staan dan ook alle huizen in Nederland te koop. En ja, ook jouw koopwoning! Check het zelf in de Dreamhuis app. In deze case lees je hoe Dreamhuis is gekomen tot deze unieke gebruiksvriendelijke app.

Intranet Webapplicatie Circulus Berkel
Maatwerk intranet webapplicatie gekoppeld aan active directory

Een fundament creëren, waarop het mogelijk is om de steeds verder groeiende organisatie te verbinden. Dit is de stip aan de horizon van Circulus-Berkel voor dit project. In deze case lees je wat de sleutel tot het succes is van een unieke maatwerk intranet webapplicatie, gekoppeld aan de active directory.

Jifeline
Jifeline Networks: voertuig diagnose op afstand

Jifeline Networks biedt een unieke oplossing om een voertuig diagnose voor haar partners en klanten op afstand uit te voeren. Hiermee hebben zij zelfs, tijdens de beurs Automechanika 2018 in Frankfurt, de Innovation Award 2018 gewonnen! De wens van Jifeline is om, samen met ons, de Partner Pricing Module gebruiksvriendelijker in te richten.

Grafiek Hrm
HRM Profielen: persoonlijkheidsanalyse in webapplicatie

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft inzicht in de kwaliteiten van mensen. De gebruikte persoonlijkheidsanalyse vinden zij niet goed genoeg, zij willen een eigen persoonlijkheidsanalyses gevangen in een webapplicatie die de performance van haar klanten verbeterd.

TripleC maatwerk webapplicatie
Triple C: maatwerk webapplicatie

Triple C is een au pair bureau en heeft haar bedrijfsproces volledig geautomatiseerd met een unieke webapplicatie. Hierdoor is de organisatie nu een schaalbare organisatie geworden met een in de au pair branche ongeëvenaarde accuratesse. En laat dit nu net de stip aan de horizon zijn die wij tijdens de start van onze samenwerking hebben geplaatst.

Circulus Berkel webapplicatie
Circulus Berkel: meegroeiende webapplicatie

Door digitalisering op basis van talloze geautomatiseerde koppelingen met haar interne ICT-infrastructuur wil Circulus Berkel haar ruim 610.000 klanten maximaal ondersteunen. Deze case beschrijft de reis naar hun stip aan de horizon: een uniek meegroeiende webapplicatie met koppelingen naar diverse systemen.

Security Vulnerability Self Assessment Webapplicatie
Solvay: security vulnerability self-assessment

24/7 alle beveiligingsrisico's per locatie, gedigitaliseerd in beeld. Waarbij het verkrijgen en het beheren van deze data zo ver als mogelijk is geautomatiseerd. De stip aan de horizon van Solvay bij de start van hun reis en compleet gevangen in de unieke security vulnerability self-assessment webapplicatie. Deze case vertelt je over de reis hier naar toe.

Pcdendmill Com Product Configurator
PCDENDMILL.COM product configurator

Lange doorlooptijden en een hoge foutmarge tijdens het produceren van tailormade diamantfrezen. Industrieslijperij Van Frankenhuyzen wil het productieproces volledig automatiseren voor de organisatie en voor de eindklant, waardoor levertijden verkort worden en de foutmarge minimaal is. De case PCDENDMILL neemt je mee in de ontdekkingsreis naar de stip op de horizon voor Industrieslijperij Van Frankenhuyzen.