Boren-laserlinemachine
Ultra-laserline machine direct aangestuurd

Ewag is een in de maakindustrie bekende machineleverancier uit Zwitserland en mag met recht koploper in haar branche genoemd worden. Het autonoom produceren van spiraal werktuigen, bijvoorbeeld een boor, door middel van de nieuwste lasertechnologie is haar stip aan de horizon. Een stip die wij samen hebben bereikt met een unieke studiecase webapplicatie, waar boren met een doorsnede van een halve millimeter en een tolerantie van 0.003 millimeter, geheel automatisch worden gemaakt.

Klein-Chemisch-Afaval-webapplicatie
DOS-applicatie slim nagebouwd

Een bedrijfskritische DOS-applicatie waarmee Circulus-Berkel registreert hoeveel klein chemisch afval (KCA) er wordt ingeleverd, wordt niet meer ondersteund door haar leverancier. Om de organisatie zo min mogelijk te belasten en processen minimaal te laten wijzigen, is besloten om de applicatie na te bouwen. Door de focus te leggen op de gebruikers mag het eindresultaat er zijn: een gebruiksvriendelijke KCA webapplicatie met alleen functionaliteiten die er echt toe doen.

Dreamhuis App
Alle woningen in Nederland te koop in Dreamhuis app

De startup Dreamhuis heeft zichzelf als doel gesteld de aanbodgedreven woningmarkt disruptief te veranderen naar een vraaggedreven markt. Volgens Dreamhuis staan dan ook alle huizen in Nederland te koop. En ja, ook jouw koopwoning! Check het zelf in de Dreamhuis app. In deze case lees je hoe Dreamhuis is gekomen tot deze unieke gebruiksvriendelijke app.

Intranet Webapplicatie Circulus Berkel
Maatwerk intranet webapplicatie gekoppeld aan active directory

Een fundament creëren, waarop het mogelijk is om de steeds verder groeiende organisatie te verbinden. Dit is de stip aan de horizon van Circulus-Berkel voor dit project. In deze case lees je wat de sleutel tot het succes is van een unieke maatwerk intranet webapplicatie, gekoppeld aan de active directory.

Jifeline
Jifeline Networks: voertuig diagnose op afstand

Jifeline Networks biedt een unieke oplossing om een voertuig diagnose voor haar partners en klanten op afstand uit te voeren. Hiermee hebben zij zelfs, tijdens de beurs Automechanika 2018 in Frankfurt, de Innovation Award 2018 gewonnen! De wens van Jifeline is om, samen met ons, de Partner Pricing Module gebruiksvriendelijker in te richten.

Grafiek Hrm
HRM Profielen: persoonlijkheidsanalyse in webapplicatie

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft inzicht in de kwaliteiten van mensen. De gebruikte persoonlijkheidsanalyse vinden zij niet goed genoeg, zij willen een eigen persoonlijkheidsanalyses gevangen in een webapplicatie die de performance van haar klanten verbeterd.

TripleC maatwerk webapplicatie
Triple C: maatwerk webapplicatie

Triple C is een au pair bureau en heeft haar bedrijfsproces volledig geautomatiseerd met een unieke webapplicatie. Hierdoor is de organisatie nu een schaalbare organisatie geworden met een in de au pair branche ongeëvenaarde accuratesse. En laat dit nu net de stip aan de horizon zijn die wij tijdens de start van onze samenwerking hebben geplaatst.

Circulus Berkel webapplicatie
Circulus Berkel: meegroeiende webapplicatie

Door digitalisering op basis van talloze geautomatiseerde koppelingen met haar interne ICT-infrastructuur wil Circulus Berkel haar ruim 610.000 klanten maximaal ondersteunen. Deze case beschrijft de reis naar hun stip aan de horizon: een uniek meegroeiende webapplicatie met koppelingen naar diverse systemen.

12