Secure2 Go persoonsalarmering
Persoonsalarmering via backoffice webapplicatie

Secure2Go levert verschillende soorten mobiele persoonsalarmeringen met daarop toegespitste opvolgprotocollen voor professionals die in hun werkveld met agressie en geweld te maken kunnen krijgen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan deurwaarders, overheidsmedewerkers of zorgverleners. Naast deze persoonsalarmering biedt zij haar dienstverlening aan voor de opvolging en communicatie met en door de politie en interne beveiliging. De wens van Secure2Go is om haar primaire proces schaalbaar te automatiseren.

Barcode 190516 121105
Exit handwerk door backoffice webapplicatie

EAN-Barcode.nl is een leverancier van EAN-codes en barcodes. Deze codes hebben bedrijven nodig als zij hun verkoopkanalen uit willen breiden naar verkoopplatforms als bijvoorbeeld bol.com of Amazon. Het genereren en uitgeven van deze codes doen zij 24/7 handmatig, tijd dus om winst te behalen door het primaire proces van EAN-Barcode te automatiseren met een slimme backoffice webapplicatie.

Banner Monkeymails JDI V3 01
Direct Mailing, zelf online geregeld, snel op de mat

Van Marle maakt kwaliteitsdrukwerk waarbij zij automatisering en maximale klant ontzorging altijd centraal stellen. Zij vroegen zich daarom ook af waarom het toch zo moeilijk is en veel handwerk kost om een direct mailing te versturen. Dit kan toch efficiënter? Een mooie uitdaging die wij gezamenlijk hebben opgepakt. Het is nu mogelijk om, een op klantniveau gepersonaliseerde, direct mailing aan een grote of kleine groep te sturen met de slimme webapplicatie Monkeymails.nl.

Boren-laserlinemachine
Ultra-laserline machine direct aangestuurd

Ewag is een in de maakindustrie bekende machineleverancier uit Zwitserland en mag met recht koploper in haar branche genoemd worden. Het autonoom produceren van spiraal werktuigen, bijvoorbeeld een boor, door middel van de nieuwste lasertechnologie is haar stip aan de horizon. Een stip die wij samen hebben bereikt met een unieke studiecase webapplicatie, waar boren met een doorsnede van een halve millimeter en een tolerantie van 0.003 millimeter, geheel automatisch worden gemaakt.

KCA webapplicatie verfblikken
DOS-applicatie slim nagebouwd

Een bedrijfskritische DOS-applicatie waarmee Circulus-Berkel registreert hoeveel klein chemisch afval (KCA) er wordt ingeleverd, wordt niet meer ondersteund door haar leverancier. Om de organisatie zo min mogelijk te belasten en processen minimaal te laten wijzigen, is besloten om de applicatie na te bouwen. Door de focus te leggen op de gebruikers mag het eindresultaat er zijn: een gebruiksvriendelijke KCA webapplicatie met alleen functionaliteiten die er echt toe doen.

Dreamhuis App
Alle woningen in Nederland te koop in Dreamhuis app

De startup Dreamhuis heeft zichzelf als doel gesteld de aanbodgedreven woningmarkt disruptief te veranderen naar een vraaggedreven markt. Volgens Dreamhuis staan dan ook alle huizen in Nederland te koop. En ja, ook jouw koopwoning! Check het zelf in de Dreamhuis app. In deze case lees je hoe Dreamhuis is gekomen tot deze unieke gebruiksvriendelijke app.

Intranet Webapplicatie Circulus Berkel
Maatwerk intranet webapplicatie gekoppeld aan active directory

Een fundament creëren, waarop het mogelijk is om de steeds verder groeiende organisatie te verbinden. Dit is de stip aan de horizon van Circulus-Berkel voor dit project. In deze case lees je wat de sleutel tot het succes is van een unieke maatwerk intranet webapplicatie, gekoppeld aan de active directory.

Jifeline
Jifeline Networks: voertuig diagnose op afstand

Jifeline Networks biedt een unieke oplossing om een voertuig diagnose voor haar partners en klanten op afstand uit te voeren. Hiermee hebben zij zelfs, tijdens de beurs Automechanika 2018 in Frankfurt, de Innovation Award 2018 gewonnen! De wens van Jifeline is om, samen met ons, de Partner Pricing Module gebruiksvriendelijker in te richten.

${blog.title}